Moeten Snelheidsduivels In Duitsland Meer Premie Betalen Voor De Verzekeringen?

Spread the love

Op 19 april was het weer tijd, waren er in Brandenburg, Hessen, Rijnland-Palts, Saarland, in Beieren, Saksen, Bremen en Thüringen weer een zogenaamde “flash marathon”. De jacht op racers is al de derde in zijn soort en veroorzaakt regelmatig ongenoegen onder automobilisten. De eerste punten in de index van verkeersdelinquenten in Flensburg, er is al een snelheidslimiet van 21 kilometer en als het gaat om de directe verzekering van Sparkassen, dan zal het in de toekomst nog duurder zijn.

Lees ook: alles van A-Z over de inboedelverzekering op de pagina: https://verzekering-winkel.com/inboedelverzekering/.

Er Is Discussie Ontstaan Over Deze Kwestie

Sparkassen directe verzekeringsbedrijf S-Direct is een verhit debat geactiveerd, omdat de verzekeringsmaatschappij wil massale schendingen van de verkeerswetgeving in bijdragen voor de autoverzekering worden beschouwd. De verzekering is iets van een pionier, omdat het gaat om de zogenaamde telematica tarieven.

In deze methode wordt het rijgedrag van chauffeurs elektronisch vastgelegd en dit heeft dan een impact op de verzekeringskosten. Sparkassen directe verzekering zal nu blijkbaar weer spelen de hoofdrol en ondervraagd op haar website de verzekerde, wat zij denken van het nieuwe voorstel. Er zijn meer discussies ontstaan over verzekeringen, zo is er consternatie ontstaan over telefoons verzekeren en de bijbehorende dekking.

Veel Mensen Kunnen Zich Vinden In Voorstel Verzekeraars

Het resultaat van de enquête is verrassend omdat 53% is het eens met het idee van verzekering en zijn van mening dat degenen die altijd veilig te rijden en zich aan de verkeersregels, moeten worden beloond voor hun gedrag. Twaalf procent vindt het idee van de spaarbank directe verzekeringsbedrijf interessant omdat automobilisten die race, kunnen worden onder de indruk van de dreiging van een hogere financiële last.

14% denkt dat het er toe doet hoe hoog de premie end en 21% te zien in de plannen van de verzekering een soort dubbele straf, want er is niet alleen een punt in Flensburg en een boete, maar op het einde nog een hogere verzekeringspremie.

Waarschijnlijk Wordt Dit Nu Al Doorgevoerd In De Maandelijkse Premie

Aangezien het resultaat van de enquête overwegend positief is ontvangen, suggereert de verzekering dat de regel mogelijk in de tarieven is opgenomen. Alles wat kan bijdragen aan het verhogen van de verkeersveiligheid en het minimaliseren van ongevallen met lichamelijk letsel, moet mogelijk zijn vanuit het perspectief van de verzekeringsmaatschappij, inclusief een herontwerp van verzekeringstarieven.


Spread the love

Comments are closed.