Is Het Belangrijk Om Jouw Smartphone Te Beschermen?

Spread the love

De markt voor mobiele accessoires is booming. We behandelen niet alleen extra hardware zoals een AR-bril en snellaadstations, maar ook producten die zijn ontworpen om onze smartphone te beschermen. Hoe hoger de kwaliteit van de mobiele telefoon, des te meer bereid is om geld uit te geven aan cases, schermbeschermers en meer. Maar hoeveel is logisch en op welk moment is de bescherming overdreven?

Je kunt ze steeds weer zien in de metro en Co.: Zielige smartphones met een kapotte display. Of met zoveel krassen dat lezen echt geen pretje meer is. Dat zou natuurlijk niet met ons mogen gebeuren. Dus we denken heen en weer: hoeveel bescherming moet onze smartphone krijgen? Hoe voorbereid zijn we om de nobele buitenkant van onze dierbaarste metgezel te verbergen? Een beslissing die soms niet gemakkelijk is. Welke covers en gadgets zijn zo voordelig? Toch liever voor een telefoon kijken? Kijk dan eens naar een iPhone 8 abonnement of een Galaxy abonnement.

Zorg Voor Een Mooi Hoesje Voor Je Telefoon

Is het motto van veel smartphonegebruikers. Absoluut begrijpelijk, want: in zijn oorspronkelijke staat, overleeft het glanzende vlaggenschip tussen de sleutelhanger en de tas maximaal een paar dagen. Als u geen lelijke krassen wilt riskeren, zoekt u een gsm-hoes. Vaak krijg je bij een telefoonabonnement aanbieding een hoesje of een leuke accessoire.

En dat kan zelfs heel leuk zijn: het maakt niet uit of je een siliconenhoes kiest met je favoriete superhelden of een flip-case gemaakt van fijn natuurlijk leer – met een hoesje van een mobiele telefoon kun je in elk geval je stijl onderstrepen. En voor de basisbescherming van uw smartphone is dit zeker logisch.

We Raden Ook Zeker Een Screenprotector Aan

Op dit punt maken de spoken deel uit. Aan de ene kant zijn er mensen die hun display willen laten zoals het is. Ze willen de best mogelijke visuele ervaring om echt te genieten van streams uit hun favoriete series en online games. Aan de andere kant zijn er mensen die zich zorgen maken over de integriteit van hun weergave. Krassen? Werkt niet. Dus investeren ze in schermbeschermers om hun telefoon zo veel mogelijk te beschermen tegen vallen en andere ontberingen.

Je weet niet of een beschermende film logisch voor je is? Dit hangt voornamelijk af van de aard van uw telefoon case en uw gebruik. Als je zaak het scherm toch helemaal bedekt, heb je er geen nodig. Als het echter gratis is en uw smartphone vaker valt, kunt u het beste een schermbeschermer gebruiken.

Koop Geen Onzinnige Accessoires

Natuurlijk zijn er ze: dingen die geacht worden je mobiele telefoon te beschermen, maar die niemand echt nodig heeft. Vloeibare schermbeschermer die een coating vormt als deze wordt aangebracht? Klinkt goed, maar de effectiviteit is niet bewezen. Bovendien is het idee op een of andere manier verontrustend – wat als dat spul niet kan worden verwijderd?

Andere producten zoals een waterdichte tas kunnen leuk zijn voor de vakantie. Dagelijkse stress houdt je mobiele telefoon vast, maar hoe dan ook, als je niet per se onderwaterfoto’s wilt nemen tijdens het zwemmen. Van rubberen covers voor je vingers, zodat je telefoon geen vingerafdrukken krijgt, we willen niet eens beginnen.


Spread the love

Comments are closed.